Op zoek naar een leuk recept voor een bijgerecht of hapje? Dan heb je er nu eentje gevonden! Het bevat enkel pure, onbewerkte ingrediënten en is supermakkelijk om te maken! Ook kan je de cashewfondue een paar uur of een dag van tevoren maken, zodat je hem op het moment zelf snel op tafel kunt toveren!
Dit heb je nodig: 300 g rauwe cashewnoten water 2 tenen knoflook 1 limoen 1 el tahin 1 ui 1 tl zeezout 50 ml olijfolie zwarte peper Om te dippen: 1 winterpeen 1 bloemkool 1 bleekselderij 1 komkommer Eventueel brood, crackers of sticks om te dippen Zo maak je het: Week de cashewnoten 2 tot 4 uur in koud water tot ze zacht zijn geworden. Giet ze af en spoel ze goed af onder koud stromend water. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine met 200 ml water en maal het tot een egale massa. Schenk het in een pannetje en breng aan de kook. Laat het koken tot de gewenste dikte. Snij de groenten klein en het brood in stukken om mee te dippen.